Porsche Cayman Safari is Nederlandse vinding

Met de Porsche Cayman Safari kun je gewoon naast een Ruf Daktari of 911 Dakar parkeren. Of Renault 4 Rodeo natuurlijk.

Van een sportwagen of supercar een offroader maken is tegenwoordig heel erg hip. De reden waarom is ons een beetje ontgaan, maar ineens doen veel tuners en zelfs fabrikanten het. Bij Porsche kun je de Porsche-dealer binnenstappen een 911 Dakar kopen. Het enige probleem is de prijs, want man wat is dat apparaat prijzig.

Te meer omdat het eigenlijk een verhoogde 911 is met stoere aankleding. Dat kun je in principe toch ook wel zelf doen? En als je dan toch bezig bent, moet je dan een 911 als basis pakken? Of is een Cayman dan niet een betere optie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *